Awas Seukeut


Follow Official Website
Facebook : https://www.facebook.com/AwasSeukeut
Twitter : https://twitter.com/awasSEUKEUT‎

Silahkan Copy/Pastekan dengan meng CTRL+C lalu CTRL+V di kolom status FACEBOOKmu Atau Di TWITTERmu jangan lupa beri komentar di bawah yah kawan :)
  • Kasuksesan bakal sia sia lamun ngajadikeun diri urang jadi sombong.
  • Ngelehan can puguh eleh, tapi geus boga taktik, iraha waktu nu pas keur nyerang balik.
  • Keur bobogohan bisa ngomong 'narima naon ayana', geus mikir kawin mah saeutik awewe nu daek di ajak ripuh.
  • Hirup geus hese, ulah dijieun hese, jeung ulah ngahesekeun.
  • Mun aya nu ngomong 'hirup aing kumaha aing', berarti kanyahoan jelema eta tara di geunggeureuhkeun ku kolotna.
  • Nu salah silih ingetan, nu baong silih elingan. Mun geus 'hirup aing kumaha aing', dunya dijamin kacau!!!
  • Lebar euy awak teh di obral ka batur. ooh enya maneh mah kan SCTV, 'satu untuk semua'.
  • Senang mah di Rasakeun ku Sorangan "LAIN CEUK BATUR" matak ulah sok AGUL bisi jadi SOMBONG.
  • Ngabayang,ngalamunan anu di pikareuseup eweuh salah na,nu salah mah anu sok MAKSA HATE BATUR TITAH RESEUP KA MANEH.
  • YEUH, JALMA TEH EWH NU SAMPURNA! CONTONA MAMANG!
  • Mun nya'ah ka DIRI SORANGAN,JAGA NAFSU jeung KELAMIN.
  • Ulah loba mancing jelema nu keur cicing. lain matak keuheul, tapi karunya, tanda jelema hayang di perhatikeun.
  • Teu nanaon loba kahayang, ngan ukur heula kapasitas diri, geus pantes teu maneh ngudag kahayang eta.
  • Euweuh gembok nu euweuh koncina, euweuh masalah nu euweuh solusina!
  • Tong heran ku JAMAN kiwari mah,loba BATUR nu jadi DULUR,kitu oge sabalikna,DULUR bisa jadi BATUR!
  • SAHABAT ULAH JADI PENGHAMBAT,TAPI KUDU BISA MERE SEMANGAT!
  • ULAH NGOMONG TEU MUNGKIN MUN MANEH TEU NYAHO CARANA!!
  • hampura lain teu bogoh ka neng, tapi aa mah alim merjuangkeun nu geus puguh moal pijadieun nanaon!
  • Mun SIA Bisa NGAGUGU KA KABOGOH SIA,Berarti SIA Bisa NGAGUGU Ka KOLOT SIA!
  • AWEWE JEUNG KUNTILANAK TEH SARUA KELAMINNA, TAPI BAJU KUNTILANAK LEUWIH SOPAT BATAN AWEWE JAMAN AYEUNA!
  • Teangan mah rejeki, jodo, restu kolot. Masalah mah ulah di teang!
  • URANG KA MANEH LAIN REK JUAL MAHAL, TAPI REK NGUJI, SAKUMAHA BEBEAKANA MANEH HAYANG MEUNANGKEUN URANG!
  • Eta teh kabogoh atawa musuh? Asa mineng di nyenyerina daripada di bubungahna!
  • Hirup mah di ajar realistis, ulah maksakeun kahayang, hirup pinuh obsesi mah moal tenang ngajalanana oge.
  • ayeunamah kerudung kantun ka pageuh, tapi cangcut lalogor
  • EMANG KARASANA KUMAHA MUN SIA TEU NGOMONGKEUN BATUR? NGADADAK NYARERI AWAK? ATAWA NGADADAK HARE'ENG?
  • Melak bonteng moal bisa jadi cabe, kitu oge melak goreng moal bisa jadi hade!!
  • KUNTUNG DIPULUNG LEUPEUT DIPICEUN,HULU DI TIUNG HExxEUT DIBIKEUN! awewe jaman ayeuna teu nyaho AGAMA tah!!!!
  • ULAH NGARASA PAYU UNGGAL JELEMA KABEH DI RAYU. ULAH NGARASA AYU ANGGER GEUS KOLOT MAH BEUNGEUT TEH BAKAL JADI LAYU!
  • hirup loba kecewana sabab hirup pinuh ku panasaranana, wilujeng enjing, wilujeng panasaran!!
  • TONG SOK MENTANG-MENTANG BISI LOBA NU NANTANG!!!
  • Cinta nu serius sok loba cocobana. Cinta nu heureuy tinggal nungguan karma na!!
  • NYAAH AING MOAL LUNTUR KU HUJAN JEUNG GUNTUR, NYAAH AING MOAL PALSU KU LAMPAH JEUNG LAKU..!!
  • Mun teu bisa ngarubah paitna kahirupan. Maneh siga dibere kopi pait jeung gula, rek tuluy papaitan? Atawa kopina rek di gulaan?
  • Ulah HARIWANG,AING mah JALMA BALEG jeung JALMA CAGEUR anu bakal BALEG jeung CAGEUR.
  • JALMA hayang katinggali leuwih ngomong na LUHUR, karunya teu ngukur ka JUJUR
  • Menta PITULUNG muntang SARAYA kanu MAHA KAWASA,mugi laksana ieu CITA-CITA.
  • Iya kali Cinta itu sejenis Dorokdok, Nyakreuk diawal Meuleug diakhir.
  • Nya Hujan, Nya Jomblo, Nya lebok weh.
  • SOK WE CEUNGCEURIKAN KABOGOH SIA, LEMAH SIAMAH. ARI INDUNG GEUS KOLOT NYEUSEUHAN KENEH BAJU SIA TARA DICEUNGCEURIKAN!
  • TEU MUNAFIK MUN KASEP NINGALI DINA HARTA, MUN GEULIS DITEMPO DINA RUPA. MUN SIA HAYANG, SIA USAHA, ADIL!!
  • MANEH emang sakeudeung aya DIKAHIRUPAN AING,tapi MANEH loba ngajarkeun AING ELMU,"ELMU IKHLAS DITINGGALKEUN JELEMA NU DIPIKANYAAH.
  • Harta Bisa Ngarubah Watak Jelema.
  • Najan Buuk hideung jadi bodas, dada antel kana bumi, buluan belut, jangjangan oray, moal paeh nyaah urang ka maneh.
  • Ulah Melang Ngalengkah Asal Niatna Hade.
  • Ulah Galau Nyinghareupan Malam Minggu pedah teu boga Kabogoh,Pan Sia teh Gableug Babaturan,Ulin we atuh jeung Babaturan.
  • Buru Gera Balik Geus Rek Magrib,Bisi DiRawu Kelong.
  • CeukIndungAing mun baong ulah nyahoeun Bapa Maneh,Bapa Maneh mah sok milu Baong.
  • ULAH MENTANG-MENTANG BISI LOBA NU NANGTANG, ULAH OLO-OLO BISI LOBA NU NGADODOHO..!!
  • Lalaki bakal disebut lalaki ku lalakuna.
  • Ari ngucapkeun 'I love you sayang' ka kabogoh sapoe sabaraha kali? Mun ngucapkeun 'I love you mamah' sabulan sakali ge can tentunya?
  • Wajar ari jelema pernah NGACO mah, tinggal NGACA lalampahan tuluy NGACI kahadean
  • Tong BOLOTOT neuleu nu BEUNGHAR, tong PEUREUM neuleu nu RIPUH.
  • UlahAsa aing loba duit sateh, da nu panglobana mah anggeur Bank Indonesya.
  • UlahAsa pang PINTER na,neang ELMU mah eweuh TUNGTUNG na.
  • UlahAsa pang kuatna ari ngalebok eskrim masih di lamotan mah, lain di gegel.
  • HIRUP MAH ULAH LEMAH KU "KETIDAKMAMPUAN" NGARANNA GE DIAJAR, SALAH MAH MUTLAK PASTI AYA !! HIRUP MAH ULAH LEMAH KU "KETIDAKMAMPUAN" NGARANNA GE DIAJAR, SALAH MAH MUTLAK PASTI AYA !!
  • Jadi dulur mah teu tangtu jeung batur salembur, di dunia maya ge duduluran mah kudu ngalebur. BENER TEU BRO !!!
  • Nu di cokot dina waktu nyaeta pangalamana, nu di cokot dina masalah nyaeta hikmahna.
  • Awewe identik jeung mata duitan, lalaki identik jeung mata karanjang. Ulah soak ku awewe nu loba pamenta, ulah kaget ku lalaki nu genit.
  • Sukuran ari hirup mah, Loba kudu NYESA, saeutik kudu MAHI. Hayang leuwih wae mah pikiraneun sok sagala KARASA. 
  • Sadar/teu sadar, urang geus ngadopsi budaya barat, parahna teu di filter jeung teu selektif milih budaya2 nu geus ngabombardir bangsa urang.
  • karek apal aing mah baju mahal bisa nyieun awewe jadi murahan!!!
  • Sanajan si eta keur maneh boga harti, angger mun teu bogoh ka maneh mah jadi moal kaharti.
  • Cinta mah siga serangan, teu di penta datang sorangan, gancang gerak geura tempur, bisi cintana digiwing batur.
  • Nempo kagorengan sorangan mah siga cileuh, deukeut tapi teu kadeuleu, kudu di titah ngaca, karek nyadar.
  • Mening diajar narimakeun ka'ayaan sorangan daripada diajar hayang siga batur, nipu diri sorangan, cape.
  • Jelema nu di hormat mah lain jelema nu gede omongna, tapi jelema nu nyata gawena.
  • Rujit mah ngomong hareupeun, meh aing ge puguh rujitna ka sia!!
  • Mun maneh percaya aya langit di luhur langit, maneh ge kudu percaya masih loba nasib jelema nu leuwih sangsara batan maneh!!
  • LOBA KANYERI DINA HATE MATAK AING SUMANGET NGUDAG CITA-CITA, TEU SAUKUR NGAGUGULUNG CINTA!!
  • Urang moal INGKAH, sa'acan ninggali maneh BUNGAH!!
  • SIA COCOK JADI KABOGOH AING, TAPI SIA TEU PANTEUS JADI PAMAJIKAN AING!
  • Salila maneh aya nu mikanyaah, salila eta oge hirup maneh jadi berharga, ulah ambil pusing ka jelema nu teu bisa ngahargaan!!
  • EMANG BENER AWAK MANEH ALUS, HANJAKAL GEUS LOBA NU NGELUS-NGELUS!!
  • Ulah waka ngomong hayang di hargaan, tanya heula diri sorangan, pantes teu maneh keur di hargaan?!!
  • Daripada mikiran masalah ku keluh kesah, mening di ibaratkeun mun hirup sia teh keur di coba keur di asah!
  • anu Singkat mah "WAKTU", anu nipu "DUNYA", anu Deukeut "KEMATIAN", anu gede "HAWA NAFSU", anu Berat "AMANAH", anu Sulit "IKHLAS"!
  • AING Geus Loba Nyeuri HATE Ku MANEH,AING Geus Loba miceun WAKTU Jang MANEH,Tapi KANYA'AH AING Jauh Leuwih GEDE Ka MANEH!
  • HIRUP MAH KUDU SALING "INGET",KEUR SUSAH "INGET" SENENG,KEUR SENANG "INGET" SUSAH!!
  • Sabar teh lain artian ditampiling cicing, ditajong morongkol, digebug murungkut.
  • MINORITAS atawa MAYORITAS saha nu PADULI..? NUPENTING masih bisa BERKARYA jeung BERKREATIFITAS.
  • Nu di butuhkeun mah lain GELAR tapi PROSES sia bangga ku GELAR..? GELAR tanpa proses percuma,eta ngarana "MANIPULASI"
  • Hirup loba asa, anu hese jadi bisa. Hirup putus asa, dilakonan ge osok loba asa-asa.
  • Ulah galau, malam minggu mah kumaha siana, lain kumaha status.
  • Ayeuna Hari Ibu,Ngingetan Bahwa Maneh Kabeh Bijil Ti Indung lain Ti Bapa,Sa Paeh na Maneh Kudu Hormat Ka Indung "Lain Poe Ieu Hungkul"
  • lolobana wawuh di DUMAY jadi rk nanaon ge lewat AKSARA,kami akun FRONTAL tinu AKSARA neda PANGHAMPUNTEUN,mun aya BASA nu teu katarima.
  • MENING LOBA BATUR TAPI SIGA DULUR, DARIPADA LOBA DULUR TAPI SIGA BATUR!!!
  • SABERAT-BERAT NA POE ISUK, HADAPI! DA URANG MAH LALAKI!!
  • Ulah abong bogoh daek di buka daek di campa, bisi cilaka wayahna kawin kapaksa, nutup ka era!!
  • KABEH JELEMA MEMANG BOGA HATE, TAPI HESE NEANG JELEMA ANU BISA SAHATE.
  • MUN SIA EMBUNG 'DIHAJAR', KUDU LOBA 'DIAJAR'..!!
  • CINTA DATANG LAIN KU PAKSA, TAPI KU RASA..!!
  • ULAH GEMBAR-GEMBOR HAYANG JADI JALMA DEWASA, DEWASA MAH LAIN KU OMONGAN, TAPI KU KALAKUAN..!!
  • Nyeri hate, meni asa di tojos ku jarum sagede pedang, asa di beset ku silet sagede bedog, LEMAH SARIA MAH..!!
  • CAN DAHAR GE BANGSA AING MAH GEUS WARAREG, WAREG NGAHAKAN JANJI-JANJI NU HARKOS..!!
  • 'Kajeun rasa ieu ku urang di simpen di jero hate', LEGA EUY HATE SIA BISA NYIMPEN RASA NU GEDE, TONG SOK API-API TIIS DA LAIN KULKAS
  • konci kaBAGJAan teh lain ngalakonan nu dipiKAREUSEUP, tapi MIKAREUSEUP nu di lakonan. "PIKIRAN"
  • SALAH naon URANG..? Nepikeun MANEH tega ninggalkeun URANG "Okey Bae Jug Sing Salamet,Nuhun Geus Pernah Aya DiKahirupan Urang"
  • Ucap bismillah, niatan ibadah, supaya sagala kagiatan jd berkah, wilujeng KULEM !!
  • NAHA SIH KU ZAMAN AYEUNA BET LOBA . BATUR JADI DULUR . DULUR JADI BATUR !!
  • UlahAsa kabarat-baratan lah, ari megat angkot masih nyebut kiri mah, lain left.
  • Mun aya kaWANI ulah di DUMAY,teu puguh ngucur GETIH na.
  • JELEMA SIRIK MAH HIRUPNA LOBA MIKIRAN BATUR, NEPI KA EUWEUH WAKTU KEUR MIKIRAN DIRINA SORANGAN, SURAM.
  • Ngala jahe ngala laja ngalana teu dicalana. = sanajan hirup sa ayana. ulah poho zakatna.
  • PILIH PILIH MEUNANG NU LEUWIH . KATEPLAK MEUNANG NU PECAK.
  • JOR SIA KUKURILINGAN, MOAL MANGGIH JALMA SIGA AING, HADE GORENGNA UNGGAL JALMA PASTI BEDA, ULAH SOK NGABANDINGKEUN AING JEUNG BATUR.
  • Ngayakinkeun hate teu cukup ku sarebu kalimat jeung sarebu tindakan, nganyenyerina cukup ku hiji kalimat jeung hiji tindahan.
  • Awewe matre mah moal luntur ku PANGARTOS, tapi lutunturna ku ARTOS, da gaduh minimal PANGAOS..!!
  • Anjing mah moal nyaho mun manehna ngarana anjing, jadi bebas rek di anjing-anjing ge, da moal ngarasa.
  • Anjing mah teu boga rasa toleransi, sungutna ateul, sok hayang ngegel ka jelema nu can tangtu boga salah.
  • Anjing mah tara di ajar, tapi ngartieun moal ngegel ka jelema nu maraban.
  • BAKAL AYA MASANA DIMANA GEBETAN LEUWIH PENTING TI MANTAN SIA. MATAK ULAH LEMAH, BUKTIKEUN MUN SIA PANTES DI PIKANYAAH!
  • SIA MAH SIGA BILATUNG, KANU BURUK TEH RESEP, NGOMONGKEUN KABURUKAN BATUR TEH JADI HAKANEUN!
  • KPSI seuri, PSSI di bully, pada teu nyadar nagara batur nyeungseurikeun kanyeri rakyat urang!
  • SAESTUNA NGARANA TEH 'HARGA DIRI', TAPI ANGGER HARGA DIRI AING MAH TEU BISA DI BANDROL!
  • HIRUP LOBA NGANYERIKEUN BATUR, PASTI BAKAL DINYERIKEUN KU BATUR!
  • Jang BABATURAN: Mun sakirana MANEH teu bisa mantuan mereskeun MASALAH,cik atuh ulah nambahan MASALAH!!
  • MUN SIA LOBA NGELEHAN, HIRUP SIA BAKAL LOBA DI ANJING-ANJING KU BATUR!
  • Ulah hayang nulungan ANJING kagencet, lain nganuhunkeun kalangkah malik NGEGEL!
  • Urang jelema bodo, tapi jelema bodo siga urang teu bisa di bobodo ku maneh. jadi saha nu leuwih bodo?
  • ULAH GAMPANG KANA OMONGAN NU NGANDUNG JANJI, BISI LOBA JANJI NU TEU NGANDUNG HARTI. LAIN KAHARTI, MALAH LOBA NU BENCI!
  • AING mundur lain rek NGELEHAN, tapi rek NGAWAHAN
  • HARTA jeung HARTI beda SAHURUP, tapi ngaruhna SAHIRUP!!
  • Bogoh ka jelema nu teu bogoh ka maneh mah biasa. Nu bangsat mah jelema nu api-api bogoh nu tungtungna nganyenyeri!
  • Ulah nganilai jelema dina pandangan objektifitas diri sorangan, denge pendapat batur nu beda, kakara maneh bisa nilai!
  • Motor teh aya spionan, tapi mun rek belok sok nempo katukang. Siga hirup, geus di fasilitasan tapi urang tetep ngajieun eta jadi sulit!
  • Bogoh ka kabogoh batur mah teu salah, tapi maneh salah mun hayang ngabogohan jelema nu geus boga kabogoh!
  • Lalaki sajati lain lalaki nu ngarendakeun harga dirina keur meunangkeun kahormatan pasangana!
  • jaman ayena mah loba nu GALAU ku sabab ucap kata NYAAH teu dibarengan jeung prilaku nyata !!
  • Ulah ngarasa asa aing panggeulisna! Da geulis nu sabenerna mah lain diukur tina beungeut tapi tina HATE na!
  • NGUKUT KANYAAH KA JELEMA NU TEU NYAAH KA SIA, EUWEUH BEDANA SIA SIGA NGUKUT BANGKE
  • GALAU MAH LAIN KU MALAM MINGGU, TAPI KU RASA NGELUH MANEH NU DI GEDE-GEDEKEUN!
  • SA RIPUH-RIPUH NA JELEMA RIPUH, LEUWIH RIPUH JELEMA ANU MABOKNA KU LEM AIBON!
  • Ulinan nu BENER sanajan BATUR,elingan nu SALAH sanajan DULUR!
  • UING MAH LAIN SIEUN GELUT, TAPI SIEUN LEVEL AING TURUN JADI JELEMA NU MERESKEUN MASALAH KU CARA ADU OTOT!
  • Hayang TENAR ku karya BATUR,sarua jeung hayang BENGHAR mumul GADAG "MALING we atuh atwa MUNJUNG ka BAGONG!
  • Sanajan kasar jeung blak-blakan urang mah panceg usaha meh teu siga sifat lilin. Menerangi tapi urangna sorangan milu kaduruk!
  • GETIH AING GETIH KAWANI! MOAL DEK LEUTIK BURIH! KAJEUN NGARASA PEURIH AING MOAL NEPI KA CEURIK GETIH!
  • Beurang dulur,ulah sieun ku PANAS na MATAHARI,lawan lain brarti NANGTANG "SEMANGAT PLOK"!!
  • Kasenengan lain saukur ambisi NGAHARTAAN hirup, tapi NGAHARTIAN hirup!! wilujeung enjing kasadayana
  • Tong berlebihan ngaLARANG kaSENANGAN PASANGAN.
  • ULAH LOBA AKSI ABONG KEUR USUM, DANDANAN SEKSI ARI DIPELONG NUDUH MESUM!! SALAH SAHA?
  • Rek beunghar rek saayana, rek hideung rek bodas, angger we getihna mah beureum. Tong ngarasa leuwih ti batur.
  • ULAH LOBA AKSI ABONG KEUR USUM, DANDANAN SEKSI ARI DIPELONG NUDUH MESUM!! SALAH SAHA?
  • LOBA DRAMA LOBA KARMA!!
  • ULAH NUNGGUAN NU TEU PASTI, GEURA NGALIEUK ETA ANU PASTI KEUR NUNUGGUAN MANEH..!!!
  • PRUNG MAUNG GEURA TARUNG, GEURA NGAGAUNG TEMBONGKEUN SIHUNG!!!
  • NYAAH AING MOAL SAAT, CINTA AING LAIN SESAAT!!
  • Diantara HIRUP jeung PAEH,indung merjuangkeun BUDAK.
  • AING bakal ngajaga SIA,siga AING ngajaga bayangan AING sorangan.!
  • Ngabuka lawang elmu tisaprak di eyong ( OROK ),cadu eureun nepi ka di gotong ( MAOT )!
  • ceuk karuhun mah Leuwi jero beunang diteuleuman, hate jelema najan deet teu kakobet!
  • Nu kasepna layu, nu geulisna ngarayu. nu kasepna kemayu, nu geulisna mamayu..!!
  • Sanajan hirup loba nu MIKARESEP moal anggang oge ti jelema nu MIKANGEWA..!!
  • TONG NUNGGUAN NU TEU KAHARTI. SING BOGA PANGARTI, TEU HAPPY KALANGKAH NYERI.
  • MALAM MINGGU BEBASKEUN, DA SENANG MAH LAIN KUMAHA STATUS, TAPI KUMAHA SIA NA!!
  • NYAAH AING KA MANEH MAH IBARAT LAUT, MOAL NYAATAN, MOAL BISA DIBEDAHKEUN!
  • TONG DI REKA-REKA HIRUP MAH, CUKUP KU JUJUR BATUR GE MIKANYAAH KA MANEH!
  • teu hayang HIRUP AING DI URUSKEUN KUSIA, kitu oge sabalikna, AING TEU HAYANG NGURUSKEUN SIA!
  • JALMA AYEUNA MAH JANJINA AMIS BATAN GULA, INGKARNA PAIT BATAN HAMPRU!
  • ULAH SOK NGARASA ASA AING JAGO NYIEUN SALAH MENI DI BORO, NYAWA MAH TEU GARANSIAN!
  • BOGA KANYERI TEH ULAH ASA DI RASA-RASA. BEUKI DI OGO KANYERI MANEH, BAKAL BEUKI NGADODOHO!
  • LALIEUR AING ninggali TULISAN ANU TEU UMUM, aya aturan di RARANGKENAN KITU eta AKSARA, mending siga aing AKSARA BADAG.
  • AING BOBOGOHAN JEUNG MANEH LAIN HAYANG NGARUKSAK HATE JEUNG AWAK MANEH, CATET!
  • MUN SIA BISA NGAGUGU KA KABOGOH SIA, BERARTI SIA BISA NGAGUGU KA KOLOT SIA!
  • ARI SIA PEMUDA INDONESIA? NAHA GENING OSOK NURUTAN GAYA BENCONG KOREA, IDIOT!
  • Ulah ngan saukur KEDAL SUMPAH dina BIWIR atwa TULISAN,hartikeun jeung lakukeun MAKNA arti SUMPAH PEMUDA!
  • AING KA SIA LAIN REK JUAL MAHAL, TAPI REK NGUJI, SAKUMAHA BEBEAKANA MANEH HAYANG MEUNANGKEUN AING!
  • KEUR LALAKI: ULAH SOK ADU OMONG JEUNG AWEWE, KU MEUNANGNA OGE SIA MAH BAKAL NGAJIEUN AWEWENA CEURIK!
  • NGOBROL JEUNG SIA MAH MENI ASA LOBA 'DEMI ALLAH' NA, ULAH DIMUMURAH KITU SUMPAH TEH NGEWA!
  • KEUR BOBOGOHAN CUKUP KU CINTA JEUNG RASA, GEUS KAWIN KUDU KATAMBAHAN BOGA HARTA JEUNG PANGABISA!!
  • Dodoja datang tong kalut Sanghareupan make imut Ulah rek aral subaha anaking Sing percaya ka nu kawasa
  • QURBAN KEUR IBADAH LAIN KEUR KASOMBONGAN!! TEU KUDU DI BEJA-BEJA!
  • SAGALA KANGEWA KUDU AYA ALASANA, MUN SIA TEU PUGUH-PUGUH NGEWA KA JELEMA, NGARANA SIA JELEMA IRI!
  • KABEUREUYAN MAH KU CUCUK PEDA, LAIN KU TULANG MUNDING. ULAH NYEPELEKEUN HAL-HAL ANU DI ANGGAP LEUTIK, BISI NYUGAK!
  • MUN NGEWA TEH NGOMONG HAREUPEUN, MEH AING GE PUGUH NGEWA KA SIA NA!
  • Mun hayang sukses siga batur, ulah nempo harta jeung penghasilana, tempo mah elmu jeung kerja kerasna!
  • NYAAH AING MOAL LUNTUR KU HUJAN JEUNG GUNTUR, NYAAH AING MOAL PALSU KU LAMPAH JEUNG LAKU..!
  • AWAK JADI RUKSAK TUR HIRUP BALANGSAK PEDAH MIKIRAN HIRUP BATUR NU CAN TANGTU JADI HIRUP SIA!
  • ULAH API-API BODO MUN SALAH TEH, KESAN'NA SIA SIGA BODO NYAANAN!
  • NGAGOMBAL MAH BISA-BISAAN HUNGKUL, MUN NEMBONGKEUN KANYAAHNA KU PRILAKU, ETA NYAAN DINA JERO HATE!
  • NYAAH AING MOAL LUNTUR KU HUJAN JEUNG GUNTUR, NYAAH AING MOAL PALSU KU LAMPAH JEUNG LAKU..!
  • Yeuh, ulah mamaksa bogoh mun hayang teh, ku ditarimana oge geus yakin cintana kapaksa!
  • AING MAH SAACAN MENCET ENTER, ETA STATUS KU AING DI REGEPKEUN HEULA KEUR SORANGAN, KAKARA KU AING DI STATUSKEUNKEUN KEUR MARANEH.
  • Ulah ngalakukeun anu teu PANTES,teu PERLU,teu MAMPU jeung teu SEMPET di lakukeun.!
  • SAGALA NU TEU DIRASA SABENERNA LAIN TEU KARASA, TAPI EMBUNG DIRASA-RASA! SAESTUNA ETA JELEMA KUAT!
  • MUN SIKAP AING ROBAH KA SIA, ULAH NYALAHKEUN, TAPI PIKIR, SIA PERNAH NAON KA AING NEPI KA SIKAP AING ROBAH?
  • ULAH SOSOMBONGEUN JADI JALMA MAH, MUN SIA BANGGA KA HARTA JEUNG DIRI SIA, AING GE BANGGA KA SAGALA ANU KU AING DIPIKABOGA!
  • Menta PITULUNG muntang SARAYA kanu MAHA KAWASA,mugi laksana ieu CITA-CITA
  • AWEWE ANU AMIS NYAETA AWEWE ANU NATURAL, AWEWE ANU MENOR GE AMIS, NGAN AMIS NA AMIS GIUNG
  • Loba BABATURAN loba REZEKI tp can tangtu alus kabeh,GUSTI ALLAH anu nyeleksi JALMA anu aya di kahirupan urang nu ALUS jeung nu GORENG.
  • Mun embung PAEH TILEULEUP kudu diajar NGOJAY,mun embung PAEH susah kudu loba IBADAH.
  • SAESTUNA HIRUP AING KUMAHA AING, HIRUP SIA KUMAHA SIA. TAPI MUN AYA NU NGAGEUING KANA KAHADEAN, EUWEUH SALAHNA!
  • TONG NANYA AING BOGA NAON KEUR NGABAGJAKEUN MANEH. CATET WE, KE JAGA AING MOAL NYANGSARAKEUN JELEMA NU KU AING DIPIKANYAAH!
  • KAJEUN LEUNGIT KONTAK KABEH AING MAH DARIPADA NGA BROADCAST NU TEU KAASUP AKAL, KEHED..!!
  • AH SIAMAH NGAN HAYANG HUNGKUL NGA GEREPE,LAIN BENER-BENER LOPE
  • WOLES WEH NGAJALANAN HIRUP MAH, REJEKI,JODOH,MAOT GEUS AYA NU NGATUR TE KUDU PUSING NGURUSKEUN NU LAIN URUSAN SIA.
  • INDIT,TINGGALKEUN" AING MAH MANGNYAAHKEUN WE NYAAH SIA TEU DI BALES KU KANYAAH MANEHNA, PERCUMA.!!
  • TULISAN BISA LEUWIH SEUKEUT TIBATAN UCAPAN .!!
  • LUHUR DI TIUNG,HANDAP DI RIUNG "TEU MATUT SIA KALAKUAN TEH"
  • PRINSIP HIRUP MAH SEDERHANA, MUN TEU DI SAYANGI DI TAI TAI
  • KUDU DI AJAR PEURIH MUN TEU PEURIH LAIN HIRUP NGARANA.
  • telepon* Halo mekdi? | IYA BETUL DUA JUTA RUPIAH!!! | NAON AESIYA!!!!
  • Beb karokean yu? | Kamu masuk angin? | Hah? | Itu minta dikarokean! | KEROKAN ANYENG AESIYA!! HAAAAAAAAH!!! *kaluar seuneu
  • Beb karokean yu? | Kamu masuk angin? | Hah? | Itu minta dikarokean! | KEROKAN ANYENG AESIYA!! HAAAAAAAAH!!! *kaluar seuneu
  • Bro kamu serem anjir kaya Mafia! | Mafia apa tah bro? | Mafia Patok! | BAPIA ANYENG HANAS DIDENGEKEUN SIAMAH!!
  • Kamu mah kaya hantu ya? | Aku suka menghilang tiba2 ya? | LAIN KOPLOK!! AI BEUNGEUT BODAS AWAK HIDEUNG!!!
  • GOGODA NEANG DURIAT NU LEUWIH HADE LOBA PIPILIH MATAK SIA JADI BANGKE.
  • Sayang, dimana? | Dikampus, aku kehujanan sayang!! | Hah? Kehujanan? Kampus kamu euweuh kentengan? | Masia~~~ -___-
  • ULAH NGALEULEUWIH, ULAH DILEULEUWIH, KABEH GE KUDU SESUAI JEUNG KAAYAANANA.
  • ULAH SIEUN DICUEKAN KU JELEMA NU DIPIKANYAAH KU MANEH. DIJERO SIKAP NU CUEK PASTI AYA MAKNA JEUNG "KANYAAH TERPENDAM". SEMANGAT LUR !!
  • NU DIBUTUHKEUN DINA KAHIRUPAN MANEH NGAN "PROSES" LAIN "HASIL". KASARNA "HASIL" MAH BISA DIBELI, TAPI PROSES ? NGAN MANEH NU NGALAMAN.
  • HARTA TANPA HARTI MOAL KAHARTI.
  • DA TEU HESE HAYANG HIRUP DAMAI MAH, SENENGKEUN KOLOT !! GEUS ETA HUNGKUL !! HESE??
  • NGABAHAGIAKEUN JELEMA NU DIPIKANYAAH KU URANG WALAUPUN URANG KEUR TEU BAHAGIA ETA KAKARA MANUSIA SEJATI.
  • MUN SIA NANYA "SABARAHA GEDE CINTA AING KA SIA" KU AING DITANYA DEUI "SABARAHA KUAT SIA NAMPUNG CINTA AING?"
  • MANEH EMANG SAKEUDEUNG AYA DIKAHIRUPAN AING, TAPI MANEH LOBA NGAJARKEUN AING ILMU,"ILMU IKHLAS DITINGGALKEUN JELEMA NU DIPIKANYAAH"
  • Tong riweuh teuing mikiran #mantan, da #mantan ge can tangtu mikiran urang.
  • Insyaallah Yakin upami kapayuna urang tiasa babarengan, sanajan ayeuna anjeun masih milik batur.
  • Abdi hyong nyerat *i miss you* di batu bata trus di baledogkeun ka raray anjeun.. Supados anjeun terang, kumaha nyerina Sono ka anjeun
  • Daki daki apa yang Kasian? Taluk? Dakita mah ga cocok. Anjirrr hampura euy.
  • TONG NGUKUT KANYAAH KA JELEMA NU TEU NYAAH KA SIA, EUWEUH BEDANA SIA SIGA NGUNGUKUT ANJING NU GEUS PAEH!!
Montong seuri siah . wkwk
Komen-Komen ngarah rame sobat BLOG Ditslamming.na :D
Label : »
Penulis : Ditslamming » Kamis, Mei 23, 2013

Tidak ada komentar

Catatan :
- Boleh berupa kritik dan saran
- Usahakan komentar tidak menyinggung
- Tidak mengandung kata-kata kasar
- Tidak berbau porno
- No spam